ágynemű

Az emberek azt mondják, hogy a tested a templomod, és ha ez igaz, akkor az ágyad a szentélyed

Mindannyian láttuk azokat a filmeket, amikor a hős lerúgja a cipőjét és belehuppan egy nagy, felhőszerű ágyba, mi pedig irigyeltük a teljes boldogság pillanatát.
Íme a titok: egy igazán kényelmes ágynak ki kell tűnnie. Először a szemeddel eszel, igaz? Élvezze Ön is ezt az ágyjátékot a tökéletes ágyneműhuzat útmutatónkkal.

Az alapok

Az első dolog, amit ki kell találni, egyben a legkönnyebb is. Mekkora ágyneműhuzatra van szüksége? Szerencsére az ágy/lepedő/ágynemű méretezése meglehetősen szabványos. Párosítsa az ágy méretét a lepedő méretéhez, és íme, tudja, milyen méretű ágyneműhuzatra van szüksége.

A következő dolog, amit meg kell fontolni, az az, hogy hogyan nyílik ki a ágyneműhuzat, és mennyire lesz könnyű visszatenni bele a ágyneműt. Ha felső lepedővel alszol, akkor nem kell olyan gyakran kimosnod a ágyneműhuzatot, mint azoknak, akik euro-stílusban alszanak, vagy felső lepedő nélkül. De akármelyik ágyat is választja, akkor is ki kell mosnia a ágyneműhuzatot (rendszeresen), és előnyt jelent, ha olyan huzatot választ, amelybe könnyen belehelyezhető a ágynemű. A cipzárak és a pattintók általában a legkönnyebben használhatók, míg a gombok általában nehezebbek.

Az ágyneműhuzat anyagának kiválasztása szintén fontos. Ha azonban van elég meleg takarója és kellően meleg ágyneműje, akkor a ágyneműhuzat anyaga nem fontos (hacsak nem olyan helyen lakik, ahol nagyon-nagyon hideg van). Mindazonáltal szórakoztató lehet az ágyneműhuzatot az évszakoknak megfelelően cserélni, még akkor is, ha az anyag nem változik, és csak a színek… ami elvezet minket a következő ponthoz….

Színek! Minták! Tervezés! Jaj nekem!

Az ágyneműhuzat kiválasztásának legszórakoztatóbb része a jó választás, a fentiek mindegyike! Az ágy a szobája fókuszpontja, és ennek eredményeként az új ágyneműhuzat a szoba kialakításának új alapja lesz.

A világos színeket mindig nagyra értékelik, mert ezek sokkal nagyobb megjelenést és érzetet biztosítanak a helyiségnek. A világos színek azonban több szennyeződést és foltot is mutatnak. Ha most arra gondol, hogy nem ül be koszosan az ágyába, gondoljon bele, milyen károkat okozhat a párnádon egy szempillaspirál. Ezt szem előtt tartva a sötét ágyneműhuzat jobb választás lehet az életmódjához. Ha elszakad a világos és a sötét színű ágyneműhuzat, szerezze be mindkettőt, és szezononként cserélje ki.

Az esztétikus ágyneműhuzat kiválasztásakor fontos figyelembe venni az ágyneműt és az ágy megvetésének módját is. Ha a felső lepedőt az ágyneműhuzatára hajtja, finom kontrasztot, hangos színpompát vagy tökéletesen illeszkedő kombinációt szeretne?

Ha csak felhúzza az egész ágyneműhuzatot, és elrejti az ágyneműt, az egyetlen dolog, amit igazán át kell gondolnia, az az, hogy hogyan illessze (vagy ne illessze) a párnáit és a betétjeit. Ha élénk díszpárna vagy takaró van az ágyán, a legjobb, ha egy finom ágyneműhuzatot használ, vagy fordítva.

Az ágyneműhuzat vásárlásának legfontosabb tippje, hogy ne vegyük olyan komolyan a vadászatot. Az ágyneműhuzat hónapokig a szobadizájn alapeleme lehet, vagy minden második hónapban kicserélheti egy új megjelenésért. Keresse fel a Cool Market webáruházat, ahol kedvére válogathat a vidám színekkel, különböző mintákkal tarkított ágyneműhuzatok közül.